Beautiful Gate

Beautiful Gate Nederland heeft Gerrie Dantuma gevraagd om ambassadeur te worden. Bij het publiek is zij bekend geworden als finalist van The Voice of Holland. Als geen ander weet zij hoe belangrijk het is dat je de kans krijgt om je talent te kunnen laten zien. Op de vraag of zij het werk onder kansarme kinderen in Afrika onder de aandacht wil brengen, hoefde zij dan ook niet na te denken.

“Al van jongs af aan ben ik bekend met het werk van Beautiful Gate. Mijn moeder vertelde aan de keukentafel vaak over het werk van haar nicht (Aukje) en Toby in Afrika. Vol trots op het werk wat zij verrichten in Afrika hielp ik mijn moeder als kind al bij acties voor donateurs in Nederland. Dat ik nu zelf meer kan doen dan donateur zijn voor deze kinderen in Afrika voelt dan ook als een grote eer!”

In het 20-jarig jubileumjaar van Beautiful Gate zal Gerrie zich inzetten om de “Geef ze een High FIVE” campagne te promoten: “met deze campagne wil ik samen met de Beautiful Gate 1000 donateurs vinden die bereid zijn om 5 euro per maand te doneren. Iedereen verdient een kans!”

Beautiful Gate Gerrie Dantuma